SERVIS KOŠIĆ d.o.o. | KÄRCHER CENTER

Povratak na novosti

Aktualno – uređaji za čišćenje prozora

Objavljeno, 23.9.2015.

Aktualno – uređaji za čišćenje prozora

Zahvaljujući Karcher uređajima, čišćenje prozora je dobilo novu definiciju.

Praktična usisna funkcija i jednostavno rukovanje omogućuje čišćenje prozora s Karcher usisavačima još lakše i brže nego prije. Kapanje vode i nastajanje lokvi sada su prošlost. Usisavači za prozore idealni su i za ostale glatke površine kao što su ogledala i pločice. Rezultat je uvijek isti: blistava čistoća bez pruga i mrlja.

Nema do originala! Kao izumitelj akumulatorskih usisavača za prozore Karcher je revolucionirao čišćenje prozora – i perfekcionirao ga. Uz pomoć ovog uređaja čišćenje prozora i ostalih glatkih površina dječja je igra i štedi mnogo vremena i truda. Pametna kombinacija boce za prskanje i brisača te usisna funkcija usisivača za prozore pridonose vrhunski djelotvornom čišćenju i blistavo čistim prozorima. Karcher akumulatorski usisivač za prozore ergonomskog oblika i lagan za rukovanje omogućuje posebno ugodno i higijensko čišćenje prozora jer nema izravnog kontakta s prljavom vodom.

Savršena čistoća – i kod visokih prozora

Čak i kod visokih prozorskih površina može se optimalno i bez velikog napora čistiti akumulatorskim  usisivačem za prozore. To omogućuje praktičan komplet produživača iz našeg asortimana pribora. Komplet se sastoji od krpe s mikro vlaknima s abrazivnim prugama s kojom se može ukloniti tvrdokorna nečistoća te od dva teleskopa štapa: jedan za prihvat uređaja, a drugi za brisanje prozora. Izvlačivi štapovi imaju doseg od 1,20 m do 1,90 m.

  • Kompletno rješenje za čišćenje glatkih površina
  • Električno usisavanje vode
  • Nema kapanja vode